Saltholm Lounge fra svenske Skargaarden, NYHED 2023

mar 17, 2023

Jeg har en forkærlighed for træ som materiale. Da vi for mange år siden byggede til og renoverede hus her i skoven var en af de allerstørste investeringer et egetræsplankegulv – en beslutning vi aldrig nogensinde har fortrudt, det bliver KUN smukkere af at blive brugt.

I vores uderum har vi valgt flere af Skargaardens teakmøbler, de er i tidløst skandinavisk design, der er tænkt god siddekomfort og ikke mindst holdbarhed og levetid i mange mange år.

Vi elsker den sølvgrå patina som teaktræ over tid får udenfor – eneste vedligehold kan være lidt algefjerner og ellers vasker vi dem af i sæbespånevand en gang om året,  sliber evt. armlæn og bordplader med finkornet sandpapir og thats it.

Vores træterrasser bygger vi i dag i douglasgran, de vedligeholdes på samme måde som teakmøblerne. Ingen olieringshelvede her hos os, og ja douglasgran er dyrere i anskaffelse end eksempelvis trykimprægnerettræ, men det er længe tjent hjem på den lange bane i terrasseolie og tid til vedligehold.

Skargaardens loungesofaer er alle med hynder og puder i Sunbrellastof, og der er anvendt Quickdryskum i hynderne, dette gør at de er 100% outdoorvenlige, og kan tåle at være ude hele året (vi tager dog vores ind i perioden fra oktober til marts, da de står i uderum som ikke er overdækkede og vinterens vejr vil kræve, at vi rengør dem ofte for blade og skidt og det gider vi ikke). Vi oplever, at vi simpelthen tilbringer mere TID i vores uderum fra marts til oktober, fordi det er muligt at lade hynderne blive ude, selv når det regner og fordi de tørrer lynhurtigt op igen efter en regnbyge.

Er du interessert i at se mere fra Skargaardens sortiment – så tjek ind hos www.skargaarden.com. Du er også altid hjertelig velkommen til at kontakte mig, så henviser jeg til nærmeste forhandler, som har fysisk showroom med Skargaarden interiør og møbler.

Måske er du også interessert i

Udelys

Udelys

LYS gør en kæmpe stor forskel i alle rum - også i uderummet. Der findes rigtig mange produkter på markedet med uhyggelig kort levetid når vi taler uderumsbelysning, og jeg har som så ofte før derfor valgt selv at teste produkterne fra danske Thomsons Design i vores...

10 år med KAAS Outdoor Living

10 år med KAAS Outdoor Living

Der var engang en kvinde som drømte om at skabe et job som kunne passe ind i det liv hun ønskede at leve. Den kvinde er i dag blevet 10 år ældre, og en hel del erfaringer rigere.

NYHEDER fra Horredsmattan

NYHEDER fra Horredsmattan

For et par måneder siden var jeg på besøg i Horreds, Sverige hos mine skønne kolleger fra HRD Carpets / Horredsmattan

Det blev et rigtig godt og spændende møde hvor jeg fik mulighed for også at møde Designer Lotta Söder som har designet klassikeren SAVANNE, en af Horredsmattans bedst sælgende serier.