Brands

KAAS Outdoor Living samarbejder med følgende brands:

Skargaarden

KAAS Outdoor Living er agent for Skargaarden i Danmark, det har jeg været siden 2014 og jeg er rigtig glad for at arbejde sammen med dette dygtige skønne team fra Gävle i Sverige. Skargaarden interiør- og møbelkollektionen til uderum er eksklusivt og så indbydende enkel og funktionelt, uden at der på noget tidspunkt er gået på kompromis med komforten.

Læs mere

Jeg har stor respekt for den fokus der altid er på de gode håndværkstraditioner, og den længst mulige levetid. I Skargaardenteamet tror vi på #mindremenbedre og #lessismore – både nu og i fremtiden.

Kvaliteten er i TOP, det samme er den service som vi i Skargaardenteamet hver dag gør vores allerbedste for at yde for vores kunder.

Genkender du disse værdier og refleksioner og har du de kunder som værdsætter dem, så er der basis for et godt match her.

Se mere på www.skargaarden.com

A2 Living

KAAS Outdoor Living er agent for danske A2 Living i Tyskland, det har jeg været siden 2016.

A2 Living ejes af far og søn, Allan og Emil Riis. Virksomheden har domicil i Hem, og jeg er rigtig glad for at arbejde sammen med dem.

Læs mere

A2 Living er kendt for deres galvaniserede kvalitetslanterner, de tåler at stå ude året rundt. Ligeledes har nu også deres kraftige eksklusive rattankurve indtaget det tyske marked med stor succes. A2 Living design er en blanding af det rustikke og rå, kombineret med rene nordiske linjer. 

I vores team arbejder vi løsningsorienteret og med et højt serviceniveau.

Kontakt os meget gerne såfremt du kunne ønske dig at forhandle A2 Living, så tjekker vi straks om der er en forhandlerplads ledig i netop dit område.

Se mere på www.a2living.dk

Horredsmattan

KAAS Outdoor Living er agent for Horredsmattan i Danmark og det nordlige Tyskland. Horredsmattan har siden 1956 produceret tæpper og måtter i vinyl og et miks af vinyl og bomuld.

Kvalitetsprodukter med base i både nye og gamle skandinaviske designtraditioner, tæpperne kan stå distancen både inde og ude. Levetid og miljøbevidsthed er begge i absolut top.

Læs mere

I 2020 var jeg så privilegeret, at få tilbudt at overtage agenturet fra en god kollega og lige siden har vi på Horredsmattanteamet været i en fælles, spændende, kreativudvikling og vækst -også på de sociale medier.

Alt dette, sammen med en stærk leveringssikkerhed og logistik gør Horredsmattan til en attraktiv samarbejdspartner for deres mange forhandlere world wide.

Se mere på www.horredsmattan.se

PLIO Design

KAAS Outdoor Living er agent for danske PLIO Design i Danmark og det nordlige Tyskland.

PLIO er en ung iværksættervirksomhed som med deres første møbel, PLIO udebordet fører stolte familietraditioner for godt håndværk videre ud i livet.

Læs mere

At skabe holdbart design er PLIO´s DNA.
PLIO er samtidig en hyldest til naturen og udelivet hele året. Vi elsker når naturens egen magi får plads og bliver understøttet af elegant design.

PLIO er for de kunder som værdsætter #lessismore og #mindremenbedre. Er dette værdier du kan genkende, så vil vi glæde os rigtig meget til at modtage din henvendelse.

Please leave it outside og LIVE it hele året.

Se mere på www.pliodesign.com

XALA Design

KAAS Outdoor Living er agent for belgiske XALA Design i Skandinavien og Tyskland. I dag ejes Xala af hollandske Capi Europe.

 Da jeg startede KAAS Outdoor Living i Maj 2013 var Lungo vandkanden stadigvæk total ukendt udenfor Belgien og Holland.

Læs mere

Mødet med Lungo Vandkanden var kærlighed ved første blik og matchede helt perfekt til mit ønske om at tilføre flexibelt kvalitetsdesign til uderummet.

Min egen første Lungo Vandkande spreder stadig GLÆDE i fin stil og siden er nye Vandkande designs løbende tilføjet kollektionen.

Har du interiør, design, livsstils eller havebutik, så vil vi glæde os rigtig meget til at sende dig yderligere info.

Se mere på www.capi-europe.com

Denwax

KAAS Outdoor Living er agent for danske Denwax i Tyskland og hos udvalgte forhandlere i Danmark.

Denwax er en dansk familievirksomhed som producerer miljøvenlige rengørings- og plejemidler til glatte overflader, inde såvel som ude.

Læs mere

Da en af kerneværdierne i KAAS Outdoor Living er at tilføre kvalitetsprodukter til markedet og ligeledes inspirere til at vi passer rigtig godt på de ting vi anskaffer os, så levetiden forøges længst muligt – ja så er der også her et perfekt match.

Ønsker du at høre mere om hvad Denwax teamet kan tilbyde, så vil vi glæde os meget til at høre fra dig.

Se mere på www.denwax.dk

Thomsons Design
Danske Thomsons Design udvikler og producerer deres egne kvalitets lyskæder som lever op til alle de krav som en outdoor lyskæde skal kunne.
Læs mere

Jeg har personligt testet både deres 10 meters lyskæde til strøm og deres udgave med SOLAR panel og det er begge virkelig god kvalitet.

Thomsons Design er en virksomhed i en spændende udvikling og jeg er rigtig glad for samarbejdet.

Er du interesseret i Thomsons Design lyskæder til din butik/ webshop – så kontakt mig meget gerne.

{
Wir haben noch nie mit jemandem zusammengearbeitet, der so ehrlich, kompetent und herzlich ist wie Karina von “KAAS Outdoor Living”. Es ist einfach immer eine große Freude und wir fühlen uns zu jeder Zeit sehr gut beraten.
Außerdem können wir uns absolut sicher sein, dass die Produkte die Karina aussucht, immer von sehr hoher Qualität sind. Unsere Kunden wissen das ebenfalls zu schätzen und schenken uns auch deshalb ihr Vertrauen.
_Angelina Wiemann, FREUDENTANZ