NYHEDER fra Horredsmattan

mar 22, 2023

For et par måneder siden var jeg på besøg i Horreds, Sverige hos mine skønne kolleger fra HRD Carpets/Horredsmattan

Det blev et rigtig godt og spændende møde, hvor jeg fik mulighed for også at møde Designer Lotta Söder, som har designet klassikeren SAVANNE, en af Horredsmattans bedst sælgende serier.

Selvom Sverige og Danmark jo har rigtig mange ting til fælles, så er der alligevel en del forskelle når det kommer til indretning, farver og design. Der er så utrolig mange nuancer når det kommer til farver og alt efter hvordan de anvendes i et rum, inde såvel som ude så giver de helt forskellige udtryk og stemninger.

Jeg fik fortalt Lotte Söder om, hvad det var for nogle nuancer jeg ønskede, farver som jeg VED mit skønne forhandlerteam i Danmark og Tyskland med succes kan sælge og Lotta fik hurtigt truffet nogle farvevalg ud fra de ønsker.

Det fine samarbejde er der kommet 2 nye farver i Savanne serien ud af:

   

   • Savanne Sand – i beige/brune toner

   • Savanne Graphite – i grå/sorte toner

  Mens jeg skriver dette er de nye tæpper i sand og graphite allerede på vej ud i hele verden, til Horredsmattans mange dygtige og skønne forhandlere, og jeg er rigtig spændt på hvordan de bliver taget imod.  Mit ønske har været at skabe endnu mere RO og HYGGE i endnu flere skønne RUM – ude såvel som inde.

  Måske er du også interessert i

  Udelys

  Udelys

  LYS gør en kæmpe stor forskel i alle rum - også i uderummet. Der findes rigtig mange produkter på markedet med uhyggelig kort levetid når vi taler uderumsbelysning, og jeg har som så ofte før derfor valgt selv at teste produkterne fra danske Thomsons Design i vores...

  10 år med KAAS Outdoor Living

  10 år med KAAS Outdoor Living

  Der var engang en kvinde som drømte om at skabe et job som kunne passe ind i det liv hun ønskede at leve. Den kvinde er i dag blevet 10 år ældre, og en hel del erfaringer rigere.

  Saltholm Lounge fra svenske Skargaarden, NYHED 2023

  Saltholm Lounge fra svenske Skargaarden, NYHED 2023

  Jeg har en forkærlighed for træ som materiale.
  Da vi for mange år siden byggede til og renoverede hus her i skoven var en af de allerstørste investeringer et egetræs plankegulv – en beslutning vi aldrig nogensinde har fortrudt, det bliver KUN smukkere af at blive brugt.