Om

Min mission er at hjælpe outdoor-, interiør- og møbelproducenter til øget salg og autentisk markedsføring i ind- og udland

KAAS Outdoor Living

International salgsagent og mentor, der drives af forretningsudvikling

Hos vores forhandlerteam bidrager jeg som aktiv business- og sparringspartner, med fælles salgssucces for øje. På mit hold handler salg om, at flere føler sig beriget.

KAAS Outdoor Living er også en konsulentvirksomhed med fokus på forretningsudvikling for virksomheder. Foredrag, sparring, bestyrelsesarbejde eller workshops, jeg skræddersyer en løsning der passer præcis til det behov virksomheden har.

Gode tal på bundlinjen

Et samarbejde med KAAS Outdoor Living betyder sparring, 360 grader og ikke mindst – gode tal på bundlinjen.

KAAS Outdoor Living hviler på fundamentale værdier som ærlighed ”what you see is what you get”, gensidig respekt og åben kommunikation.

Uderummet er min passion

Det er der, jeg selv finder ro, der hvor jeg får mig en mental pause og føler mig fri. Det er min kreative legeplads, hvor jeg opholder mig mest muligt hele året

Via de sociale medier og på min blog deler jeg inspiration fra vores egne uderum til de mange som følger med der, jeg kan simpelthen ikke lade være med at dele det som gør mig glad hver eneste dag.

Verden har brug for kvalitet og funktionalitet, skabt af bedre og holdbare materialer. Jeg ønsker at bidrage og inspirere til at skabe disse uderum og omgivelser, som passer præcis til de mennesker som skal bo i dem og som passer til det liv de lever. Derved kan uderummet blive et sundt bidrag til og en del af menneskets hverdagslykke.

{
Karina er intet mindre end fantastisk at have med på holdet. Fantastisk i omgangen med mennesker, møder enhver situation med et smil på læben og har altid fokus på lynhurtigt at få bragt eventuelle problemstillinger i orden – og vigtigst af alt, dette altid med kunden i absolut hovedfokus. Karina er en teamplayer, dette på alle sider af bordet, både ift. involvering i udviklingen her hos A2 Living, men i aller højeste grad også når det gælder udviklingen af setuppet hos den enkelte kunde. De absolut varmeste anbefalinger herfra!
_Emil Riis Buchvardt, A2 LIVING ApS

KAAS Outdoor Living er agent for danske A2 Living I Tyskland, det har jeg været siden 2016.

Solid salgserfaring

Hvor kompetancer er skabt af en kombination af teoretiske og praksiske erfaringer

KAAS Outdoor Living så dagens lys første gang i 2013 og repræsenterer førende Brands indenfor Interiør og møbler til uderum – Skandinavien og Tyskland udgør de markeder jeg er aktiv i.

Min faglige baggrund tager afsæt i en uddannelse som Akademiøkonom i International Eksport og kommunikation fra Århus Købmandsskole.

Min karrierevej har taget mig forbi både logistik, indkøb, markedsføring, service og salg – og det er fundamentet for KAAS Outdoor Living´s 360 graders tilgang til løsning af opgaver.

Interessen for uderummet blev for alvor grundlagt, da jeg var ansat som salgsansvarlig for en dansk agenturvirksomhed indenfor flise og naturstensbranchen. Her samarbejdede jeg med en række virkelig dygtige arkitekter, havedesignere og landskabsarkitekter.