Saltholm Lounge from Swedish Skargaarden 2023 NEWS

Mar 17, 2023

Jeg har en forkærlighed for træ som materiale. Da vi for mange år siden byggede til og renoverede hus her i skoven var en af de allerstørste investeringer et egetræsplankegulv – en beslutning vi aldrig nogensinde har fortrudt, det bliver KUN smukkere af at blive brugt.

I vores uderum har vi valgt flere af Skargaardens teakmøbler, de er i tidløst skandinavisk design, der er tænkt god siddekomfort og ikke mindst holdbarhed og levetid i mange mange år.

Vi elsker den sølvgrå patina som teaktræ over tid får udenfor – eneste vedligehold kan være lidt algefjerner og ellers vasker vi dem af i sæbespånevand en gang om året,  sliber evt. armlæn og bordplader med finkornet sandpapir og thats it.

Vores træterrasser bygger vi i dag i douglasgran, de vedligeholdes på samme måde som teakmøblerne. Ingen olieringshelvede her hos os, og ja douglasgran er dyrere i anskaffelse end eksempelvis trykimprægnerettræ, men det er længe tjent hjem på den lange bane i terrasseolie og tid til vedligehold.

Skargaardens loungesofaer er alle med hynder og puder i Sunbrellastof, og der er anvendt Quickdryskum i hynderne, dette gør at de er 100% outdoorvenlige, og kan tåle at være ude hele året (vi tager dog vores ind i perioden fra oktober til marts, da de står i uderum som ikke er overdækkede og vinterens vejr vil kræve, at vi rengør dem ofte for blade og skidt og det gider vi ikke). Vi oplever, at vi simpelthen tilbringer mere TID i vores uderum fra marts til oktober, fordi det er muligt at lade hynderne blive ude, selv når det regner og fordi de tørrer lynhurtigt op igen efter en regnbyge.

Er du interessert i at se mere fra Skargaardens sortiment – så tjek ind hos www.skargaarden.com. Du er også altid hjertelig velkommen til at kontakte mig, så henviser jeg til nærmeste forhandler, som har fysisk showroom med Skargaarden interiør og møbler.

Maybe you are also interested in

Udelys

Outdoorlight

LYS gør en kæmpe stor forskel i alle rum - også i uderummet. Der findes rigtig mange produkter på markedet med uhyggelig kort levetid når vi taler uderumsbelysning, og jeg har som så ofte før derfor valgt selv at teste produkterne fra danske Thomsons Design i vores...

10 år med KAAS Outdoor Living

10 years with KAAS Outdoor Living

Once upon a time there was a woman who dreamed of creating a job that could fit into the life she wanted to live. That woman is 10 years older today, and a lot more experienced.

NYHEDER fra Horredsmattan

NEWS from Horredsmattan

A few months ago I was visiting the little town Horredsin Sweden where my wonderful colleagues from HRD Carpets / Horredsmattan are situated.

It was a really good and exciting meeting where I also had the opportunity to meet Designer Lotta Söder, who has designed the classic SAVANNE, one of Horredsmattan's best-selling designs.